Bu sayımızın teması, “Gıda Takviyesi Üretim Teknolojileri, Hammadde ve Bitmiş Üründe Kalite.”
Derneğimizin saygın üyelerinden gelen bilimsel yazılarla dopdolu olan dergimizde, Takviye Edici Gıdaların Üretim Teknolojilerini, Hammadde ve Bitmiş Üründe Kalite konularının detaylarını bulacaksınız.
Dergimizde ayrıca, “İyi bir propolis özütü nasıl olmalıdır?”, “Mikroenkapsülasyon”, “Süperkritik”, “Omega-3 Yağ Asitleri ve Obezite”, “Protein Tozlarında Glisin Hilesi, “Beslenmede Yapay Zekânın Geleceği” konulu yazıların yanı sıra “Beslenme ve Tanı İle İlgili Bakım” adlı eserin tanıtımını, Gazi Üniversitesi Beslenme ve Diyet Topluluğu öğrencileriyle gerçekleştirdiğimiz söyleşiyi ve derneğimizin 2024 yılının ilk yarısında gerçekleştirdiği faaliyetler hakkında bilgileri de bulacaksınız.