Gıda ve Beslenme Dergisi Sayı 4 tarafından gtbdnova18 17 Eylül 2019 Gıda ve Beslenme Dergisinin 4. sayısını okumak için tıklayınız. Önceki Biyoaktif Bir Bileşen: Resveratrol Sonraki Sağlık Beyanı Mevzuatına Aykırı Şekilde Ürün Tanıtım veya Satışı Yapanlara Ceza Related Articles Dr. Ayça Kaya 9 Nisan’da FHNTALK’ta BESLENME ve BAĞIŞIKLIK SİSTEMİ Üyelerimiz Araştırmamız basında da geniş yer buldu. Gıda ve Beslenme Dergisinin 7. sayısı ile karşınızdayız Gıda Takviyesi Kullanımı ve Beslenme Alışkanlıkları Ölçümü Anketi Beynimizin Güçlenmesini Destekleyecek 5 yiyecek Prebiyotik ve Probiyotik Arasındaki Farkları Biliyor musunuz? World Food İstanbul 2020 GTBD Yönetim Kurulu Başkanı Samet Serttaş Çağla Köksal’a...