Kaynaklar
*Kreider RB. Effects of protein and amino acid supplementation on athletic performance. Sportscience, 1999.
*Telefoncu A.: Protein Saflaştırma Stratejisi ve Amacı. Ed: Telefoncu A., Protein Saflaştırılması ve Karakterizasyonu. Böl. 1, s. 1-12, Biyokimya Lisansüstü Yaz Okulu, İzmir,1996.
*Ersoy G. Egzersiz ve Spor Yapanlar için Beslenme, 4. Baskı, Nobel Yayın Dağıtım, Ankara, 2011. *Özdemir G. Spor dallarına göre beslenme. Spormetre beden eğitimi ve spor bilimleri dergisi, VIII (1) 1-6, 2010.
*Tipton KD. Efficacy and consequences of very-high-protein diets for athletes and exercisers. Source. Health and Exercise Sciences Research Group, University of Stirling, Stirling FK9 4LA, UK, 2011.
*Prof. Dr. M. Emin Kafkas, Egzersiz Profesyonelleri İçin Temel Bilimler Kitabı, 2019.
*Demir, E. (2016). Peynir Altı Suyu ve Değerlendirme Yöntemleri. Balıkesir: Balıkesir Üniversitesi.
*Ivy J, Portman R. Nutrition timing. Basic health publications. USA, 2004.