GTBD
  • Anasayfa
  • Hakkımızda
    • Derneğimiz
    • Yönetim Kurulu
    • Tüzük
    • Üyelerimiz
  • Mevzuat
    • Ulusal Mevzuat
    • Uluslararası Mevzuat
  • Sağlıklı Beslenme
    • Fonksiyonel Gıda
    • Sporcu Gıdaları
    • Vitamin ve Mineraller
    • Bileşenler
  • Faaliyetler
    • FHN Talk
      • 14 Şubat 2020
      • 10 Haziran 2020
      • 7 Ekim 2020
      • 9 Nisan 2021
      • 4 Mayıs 2021
      • 3 Haziran 2021
      • 28 Temmuz 2021
      • 30 Kasım 2021
    • Sosyal Medya
    • 1. Gıda ve Beslenme Konferansı
      • Program
      • Sunumlar
      • Videolar
      • Fotoğraflar
    • 2. Tarım Gıda ve Beslenme Politikaları Zirvesi
    • 3. Gıda ve Beslenme Politikaları Zirvesi
    • Gıda Takviyesi Zirvesi
    • Gıda ve Beslenme Dergisi
      • Gıda ve Beslenme Sayı 1
      • Gıda ve Beslenme Sayı 2
      • Gıda ve Beslenme Sayı 3
      • Gıda ve Beslenme Sayı 4
      • Gıda ve Beslenme Sayı 5
      • Gıda ve Beslenme Sayı 6
      • Gıda ve Beslenme Sayı 7
      • Gıda ve Beslenme Sayı 8
      • Gıda ve Beslenme Sayı 9
      • Gıda ve Beslenme Sayı 10
      • Gıda ve Beslenme Sayı 11
      • Gıda ve Beslenme Sayı 12
      • Gıda ve Beslenme Sayı 13
      • Gıda ve Beslenme Sayı 14
      • Gıda ve Beslenme Sayı 16
      • Gıda ve Beslenme Sayı 17
    • Gıda Takviyesi Kullanımı ve Beslenme Alışkanlıkları Ölçümü Anketi
      • Nisan 2020
      • Aralık 2020
      • Temmuz 2021
      • Temmuz 2023
      • Temmuz 2024
    • GTBD Basın Toplantısı 2025
    • Diğer Yayınlar
  • Haberler
  • İletişim
Anasayfa » Diyetisyen Berrin Yiğit FHNTALK’taydı

Diyetisyen Berrin Yiğit FHNTALK’taydı

tarafından gtbdnova18 31 Mayıs 2021
1,4K

4 Mayısta 2021’de Yönetim Kurulu Başkanımız Samet Serttaş’ın ev sahipliğinde Diyetisten Berrin Yiğit ile “Ramazan’da zinde kalmak” üzerine konuştuk.

Önceki
Prof. Dr. Tarkan Karakan FHNTALK’ta…
Sonraki
Genç Diyetisyenler Ödülü Tanıtımı ve Geleneksel Diyetisyenler Günü Etkinliği 11 Haziran’da

Related Articles

Psyllium Hakkında Merak Edilenler

Fonksiyonel Tıpta Bir Botanik_PASSIFLORA INCARNATA

Kaynak: Karamuk (Berberis vulgaris L.) Geleneksel Kullanımdan Modern...

Gıda Takviyesi Kullanımı ve Beslenme Alışkanlıkları Araştırmasının 7.cisi...

8. Gıda Takviyesi Kullanımı ve Beslenme Alışkanlıkları Ölçümü...

8. Gıda Takviyesi Kullanımı ve Beslenme Alışkanlıkları Ölçümü...

Gıda ve Beslenme Dergisi 17. sayı – kaynaklar

Kaynak 16. sayı

Protein Tozları: Konsantre? İzole? Hidrolize?

 

Kategoriler

  • Faaliyetler (47)
  • Haberler (75)
  • Hakkımızda (2)
  • Mevzuat (2)
  • Sağlıklı Beslenme (4)
  • slayt (2)
  • Uncategorized (54)

Gıda Takviyesi ve Beslenme Derneği

En Çok Okunanlar

  • 1

    Vitamin ve Mineraller

    24 Ocak 2017
  • 2

    Prebiyotik ve Probiyotik Arasındaki Farkları Biliyor musunuz?

    11 Ocak 2021
  • Beynimizin Güçlenmesini Destekleyecek 5 yiyecek

    14 Ocak 2021

Editör’ün Seçtikleri

  • Psyllium Hakkında Merak Edilenler

    15 Ağustos 2025
  • Fonksiyonel Tıpta Bir Botanik_PASSIFLORA INCARNATA

    14 Ağustos 2025
  • Kaynak: Karamuk (Berberis vulgaris L.) Geleneksel Kullanımdan Modern Nutrasötik Potansiyele

    8 Ağustos 2025
GTBD
  • Anasayfa
  • Hakkımızda
    • Derneğimiz
    • Yönetim Kurulu
    • Tüzük
    • Üyelerimiz
  • Mevzuat
    • Ulusal Mevzuat
    • Uluslararası Mevzuat
  • Sağlıklı Beslenme
    • Fonksiyonel Gıda
    • Sporcu Gıdaları
    • Vitamin ve Mineraller
    • Bileşenler
  • Faaliyetler
    • FHN Talk
      • 14 Şubat 2020
      • 10 Haziran 2020
      • 7 Ekim 2020
      • 9 Nisan 2021
      • 4 Mayıs 2021
      • 3 Haziran 2021
      • 28 Temmuz 2021
      • 30 Kasım 2021
    • Sosyal Medya
    • 1. Gıda ve Beslenme Konferansı
      • Program
      • Sunumlar
      • Videolar
      • Fotoğraflar
    • 2. Tarım Gıda ve Beslenme Politikaları Zirvesi
    • 3. Gıda ve Beslenme Politikaları Zirvesi
    • Gıda Takviyesi Zirvesi
    • Gıda ve Beslenme Dergisi
      • Gıda ve Beslenme Sayı 1
      • Gıda ve Beslenme Sayı 2
      • Gıda ve Beslenme Sayı 3
      • Gıda ve Beslenme Sayı 4
      • Gıda ve Beslenme Sayı 5
      • Gıda ve Beslenme Sayı 6
      • Gıda ve Beslenme Sayı 7
      • Gıda ve Beslenme Sayı 8
      • Gıda ve Beslenme Sayı 9
      • Gıda ve Beslenme Sayı 10
      • Gıda ve Beslenme Sayı 11
      • Gıda ve Beslenme Sayı 12
      • Gıda ve Beslenme Sayı 13
      • Gıda ve Beslenme Sayı 14
      • Gıda ve Beslenme Sayı 16
      • Gıda ve Beslenme Sayı 17
    • Gıda Takviyesi Kullanımı ve Beslenme Alışkanlıkları Ölçümü Anketi
      • Nisan 2020
      • Aralık 2020
      • Temmuz 2021
      • Temmuz 2023
      • Temmuz 2024
    • GTBD Basın Toplantısı 2025
    • Diğer Yayınlar
  • Haberler
  • İletişim

Bu da İlginizi Çekebilirx

Psyllium Hakkında Merak Edilenler

Fonksiyonel Tıpta Bir Botanik_PASSIFLORA INCARNATA

Kaynak: Karamuk (Berberis vulgaris L.) Geleneksel Kullanımdan...